Sterk in Sport- en Spelevenementen

Verenigingen gezocht voor experiment met digitale verenigingsscan

Verenigingen gezocht
NCS zoekt vijf verenigingen om deel te nemen aan een experiment met de digitale verenigingsscan.

In 20 minuten weet u hoe uw vereniging er voor staat
De NCS digitale verenigingsscan is ontwikkeld om in een zeer korte tijd de stand van zaken in de vereniging te kunnen vaststellen. Met het invullen van de acht vragenlijsten, door maximaal 15 leden van de vereniging, ontstaat er een dwarsdoorsnede van de vereniging. De analyse geeft een beeld van de sterke en minder sterke punten van de vereniging, waarna er doelgericht actie ondernomen kan worden. Het invullen van de digitale verenigingsscan kost per deelnemer ongeveer 20 minuten.

Gratis 8 dagdelen ondersteuning
De deelname aan de NCS Verenigingsscan is voor alle leden gratis maar voor de vijf verenigingen die aan het experiment willen deelnemen bieden we extra, een op maat gemaakt ondersteuningsprogramma om een aantal knelpunten aan te pakken.
Het extra aanbod bestaat uit 8 dagdelen ondersteuning door een Regionale Verenigings Adviseur en de inhoud wordt in overleg met de vereniging bepaald.

U meldt zich aan voor het experiment door een mail te sturen naar: de afdeling verenigingsondersteuning.

Aanmelden is mogelijk tot 15 maart 2013. De volgorde van binnenkomst van uw aanmelding is bepalend. Alleen de eerste vijf verenigingen kunnen gebruik maken van het extra ondersteuningsaanbod.

Voor meer informatie over de NCS Digitale verenigingsscan kunt u kijken op de site van de NCS, of neem contact op met Fred Peters telefoon: 020-6363061 of via de mail.