Sterk in Sport- en Spelevenementen

Recreators Sportteam PvB service

Bij de vernieuwing van de opleidingen LSR is er ook een nieuwe manier van administreren van de Proeve van Bekwaamheid ( examen) opgenomen in de procedures. In de praktijk kwamen we soms collega’s  tegen die dit lastig en tijdrovend vonden of niet over goede scanapparatuur beschikten.. Recreators Sportteam heeft een service ontwikkeld om de hele administratie rondom het PvB uit handen te nemen en te verzorgen naar de NSA.

In overleg met de cursusleider stellen wij per cursist een dossier samen met daarin alle documenten die de NSA dient te ontvangen. Dit zijn; de NAW gegevens, een kopie van het ID,EHBO of BHV verklaring, ondertekende gedragscode, de benodigde protocollen voor de praktijk en portfolio’s. Dit dossier wordt voorafgaande aan het examen aan de PvB beoordelaar overhandigd in een map zodat er geen losse formulieren zijn. Op verzoek worden ook de portfolio’s gecontroleerd en het ingevulde protocol in het dossier opgenomen. Na afloop van het PvB worden de protocollen gecontroleerd op onvolkomenheden.

Ook het scannen van de portfolio’s wordt door Recreators sportteam gedaan. Vervolgens wordt het geheel van protocollen en portfolio’s digitaal naar de NSA verzonden en worden afspraken gemaakt over de termijn waarbinnen de diploma’s verzonden worden. Soms is er haast omdat de diploma-uitreiking vlak voor de vakantie is of om een andere reden op erg korte termijn plaatsvindt. In een goede samenwerking met het bureau van de NSA kijken we wat we kunnen realiseren.

Verder benaderen we de PvB beoordelaars en vragen of deze beschikbaar zijn voor de PvB datum. Dit wordt gecommuniceerd met de NSA die de uitnodiging verstuurt. Na afloop van het PvB handelen we de facturatie en reiskosten vergoeding met de PvB beoordelaar af. Het tarief is gebaseerd op een PvB waarbij de PvB beoordelaar meerdere cursisten beoordeeld op een dag.

De organisatie van het PvB is de verantwoordelijkheid van de cursusleider zoals data, locatie, tijdsplanning,  lesopdrachten voor de cursisten, materiaal, uitnodig van deelnemers waaraan de cursisten les moeten geven  en al die andere zaken die bij een PvB komen kijken. In overleg met de cursusleider kunnen we sport en spel materiaal beschikbaar stellen uit het depot van Recreators en andere organisatorische onderdelen voor u uitvoeren. 

 

De kosten van de Recreators sportteam PvB service zijn:

·        € 87,50   Samenstellen van het cursisten dossier en portfolios scannen en afronden naar de NSA per cursist. Dit is inclusief de kosten die de NSA berekend  voor het diploma.

·        € 12,50   Beoordelen van een portfolio niveau 2 of 3 per portfolio

·        € 250,00 PvB beoordelaars voor het totale PvB exclusief reiskosten á € 0,25 per kilometer per PvB beoordelaar

·        Alle tarieven zijn exclusief btw

 

Voor meer informatie mail met maarten@recreators.nl