Sterk in Sport- en Spelevenementen

Inloggen beveiligde pagina

Welkom bij de beveiligde service pagina van Recreators Sportteam. 

De gebruikers die een inlogcode hebben kunnen hieronder de code invullen en naar de pagina van hun opleiding gaan. 

LET OP de codes zijn hoofdletter gevoelig.  

.

Gebruikersnaam :
Wachtwoord :
   

 

Aanbod voor opleiders 

Voor docenten en opleiders hebben wij deze beveiligde pagina's ontwikkeld om de documenten en ander zaken die u tijdens de opleiding gebruikt ter beschikking te kunnen stellen aan de cursisten.

Als u gebruik wenst te maken van deze service dan maakt Recreators Sportteam een pagina voor u aan met een eigen inlocode die uniek is voor uw opleiding.  Alle documenten en opdrachten die tijdens een opleiding gebruikt worden worden op de pagina geplaatst worden en alle cursisten kunnen deze downloaden en inzien op het moment dat zij dit nodig vinden. Het voordeel is dat en geen documenten meer weg kunnen rekenen cursisten er altijd bij kunnen.

De documenten kunnen worden aangeleverd als Word, Exel, PDF of jpeg 

Het werkt als volgt:

U stuurt een mail naar fred@recreators.nl   met het verzoek om een pagina te openen. wij nemen contact op over de documenten die  u wilt plaatsen en de teksten die op de pagina komen. Vervolgens mailt u ons de documenten die wij voor u op de pagina plaatsen.

U ontvangt van ons de gebruiksnaam en het wachtwoord,  wat u met uw cursisten kan communiseren..

De kosten van deze cervice zijn € 100,00 per opleiding en daarvoor kunt u 20 documenten plaatsen. Dat hoeft niet allemaal te gelijk dat kan ook gedurende de opleiding. het abonnement is twee jaar geldig daarna word de pagina afgesloten tenzij u nieuw abonnement afsluit of een nieuwe pagina wilt openen voor een nieuwe opleiding.

Nieuwsgierig geworden, neem contact op fred@recreators.nl voor meer informatie of kijk even rond op de pagina 

Gebruikersnaam      gast

Wachtwoord             gast2019