Sterk in Sport- en Spelevenementen

Waterfly FAST & EASY Doorzwemscherm

Onlangs zagen wij op de recreatiesport beurs in Hardenberg een nieuw product dat voor zwembaden en zwemverenigingen een goed hulpmiddel is voor het zwem ABC. Tijdens deze beurs presenteerde Waterfly het FAST & EASY Doorzwemscherm. Dit nieuwe product maakt het makkelijk om snel het onderwaterzwemmen mogelijk te maken zonder ingewikkelde apparaten.  Leo Pouwels van de firma Waterfly is al vele jaren betrokken bij de ontwikkelingen in de zwembaden.. “Ik zag in een zwembad dat men behoefte had aan materialen die snel ingezet kunnen worden tijdens een zwemles. Bij het leren onderwaterzwemmen en door een gat zwemmen zijn er wel doeken die over het water gespannen moeten worden maar dat kost veel tijd en wordt daarom niet zo vaak gebruikt, waardoor het aantal malen dat men dit kan oefenen minder is. Met het FAST & EASY doorzwemscherm is er nu een insrtrument dat men in 5 minuten in het water kan hangen en snel kan inzetten bij de zwemlessen. Voor de leden van de NCS, en met name de Watervrienden zwemverenigingen,  heb ik een speciale aanbieding  zodat men FAST & EASY doorzwemscherm  met korting kan aanschaffen”. (zie de bijlage)      
Waterfly heeft een uitgebreid assortiment van materialen die bij zwemverenigingen en zwembaden goed te gebruiken zijn.
 
Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Waterfly en gebuik maken van de speciale aanbieding voor NCS-Watervriendenzwemverenigingen.
Zie de bijlage.  Voor meer informatie neem contact op met , Susan Pouwels Waterfly Nederland tel. 0320-261833,  verkoop/ spouwelsnl@waterfly.com    www.waterfly-zwemartikelen.nl
 
Folder FAST & EASY